Marketing

Trebate radnu snagu, prodajne i marketinške strategije, način pozicioniranja svojih usluga, događanja koja ostavljaju trajan utisak, provedbu malih i velikih ideja? Imate genijalnu ideju, no nedostaje onaj jedan kotačić, kontakt, suradnik, dobavljač? Na pravom ste mjestu.

Oglašavanje 

Dostupni komunikacijski kanali čine vam se odličnima, no želite se obratiti upravo onima koji trebaju vaše proizvode i usluge? HoReCa komunicira s ciljanom publikom profesionalaca u turizmu, ugostiteljstvu, industriji hrane i pića i bliskim djelatnostima. HoReCa je glasna upravo onoliko koliko je potrebno i dopire tamo gdje treba. Naši čitatelji imaju upravo toliko vremena da dobiju jasne poruke odabranih partnera, jer vrijeme je novac.

 

PR i Marketing 

Mislite da imate genijalan projekt, proizvod, uslugu, no za sve te genijalne ideje ne zna se dovoljno? Imate ograničen budžet? Bitno je znati da najgenijalni projekti ako ne dopru do prave publike, ostaju „čučati“ u ladici, a pravilna komunikacija otvara sva vrata. Jasno nam je ako ste manji ili srednji poduzetnik, ako ste u branši u kojoj vam marže ne ostavljaju prostora za masovnu komunikaciju, nije jednostavno biti vidljiv ili glasan. No postoje načini koji će vas izdvojiti od konkurencije i dovesti upravo tamo gdje želite biti. Imamo 20 godina iskustva u radu s velikim i malim budžetima i s veseljem se posvećujemo malim i velikim klijentima. Vaši izazovi, naši su izazovi. Obratite nam se s povjerenjem.